22 Şubat 2014 Cumartesi

Ozzy Effect!


Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde Oğuzhan'ın sahada olup olamayacağı belirsizliğini koruyordu. Bu hafta boyunca tedavisine devam edilen Oğuzhan, son idmanda takımla birlikte çalıştığı takdirde derbide oynayacaktı ki öyle oldu, şükürler olsun. Dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı ve derbide sahada olacak. Oğuzhan'ın sahadaki varlığının, Beşiktaş adına ne denli önemli olduğunu anlamak için de aşağıdaki istatistiklere bakmak yeterli.

Beşiktaş, bu sezon Oğuzhan'ın forma giydiği 13 lig maçında hiç yenilmedi, 39 puanının 31'ini topladı. (9 galibiyet, 4 beraberlik). Oğuzhan'sız Beşiktaş'ın 8 maçta topladığı puan ise 11.

Beşiktaş, bu sezon Oğuzhan'ın forma giydiği 13 maçta, rakip filelere 31 gol gönderirken, oynamadığı 8 maçta ise yalnızca 13 gol kaydedebildi. Bu maçların 4'ünde Beşiktaş gol bulamadı ve sadece SB Elazığspor maçında 3 gol barajı aşıldı.

Beşiktaş'ın son bir buçuk sezonda, ligdeki galibiyet oranı %51 iken, Oğuzhan'ın oynadığı maçlarda %59, olmadığı maçlarda ise %28,6

Yine son bir buçuk Beşiktaş'ın maç başına gol ortalaması 1.85 iken , Oğuzhan'ın oynadığı maçlarda 2.15, oynamadığı maçlarda ise yalnızca 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder